top of page

ZWART GLAS INLIJSTINGEN

Lees hieronder meer over zwart glas en de toepassingen

Zwart Glas in Inlijstingen: Een Tijdloze Klassieker

Inlijstingen zijn niet alleen bedoeld om kunstwerken te beschermen, maar ook om ze op een esthetisch verbluffende manier te presenteren. Een bijzondere manier om dit te bereiken is door zwart glas te integreren in uw inlijstingsontwerp. Wij maken gebruik van Zwart glas met een echt gouden (blad)goud bies voor extra elegantie. Bij Van Erp- Broekhans begrijpen we de kracht van zwart glas in inlijstingen en bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw kunstwerken op een unieke manier te presenteren.

De Elegantie van Zwart Glas

Waarom kiezen voor zwart glas in uw inlijstingsontwerp? Hier zijn enkele redenen waarom zwart glas een tijdloze klassieker is:

  • Stijlvol Contrast: Zwarte glazen lijsten bieden een prachtig contrast met de kunstwerken die ze omlijsten. Het diepe, glanzende zwarte oppervlak benadrukt de kleuren en details van het kunstwerk op een opvallende manier.

  • Tijdloze Elegantie: Zwart is een kleur die nooit uit de mode raakt. Het straalt een tijdloze elegantie uit die perfect past bij verschillende kunststijlen en interieurs.

  • Veelzijdigheid: Zwart glas past goed bij diverse kunstwerken, van moderne kunst tot klassieke meesterwerken. Het vormt een neutrale, maar verfijnde achtergrond voor uw kunst.​

Onze Zwart Glas inlijstingen

Bij Erp-Broekhans bieden we op maat gemaakte zwart glas inlijstingen voor kunstwerken van elke omvang en stijl. Ons toegewijde team van vakmensen kan kunstwerken perfect inlijsten met zwart glaslijsten die aan uw specifieke wensen voldoen.

We begrijpen dat elke kunstenaar en elk kunstwerk uniek is, daarom werken we nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw visie wordt gerealiseerd. Of het nu gaat om een enkel kunstwerk of een hele collectie, onze zwart glas inlijstingsoplossingen zijn ontworpen om indruk te maken en te inspireren.

Zwart glas: Over
bottom of page