Ophangsystemen


Uw muur nog kaal, want u bent net verhuist. U heeft mooie wanddecoraties, maar u weet nog niet waar de mooiste plaats hiervoor is in uw nieuwe woonkamer. Voordat u allemaal gaten boort in uw mooie nieuwe muren, adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een ophangsysteem.

 

Met een ophangsysteem hoeven uw schilderijen en wanddecoraties geen vaste plek meer te hebben maar kunt u ze in de rail schuiven naar waar u ze precies wilt hebben. Dat is dus eenmaal een gat boren om de rail te bevestigen en verder geen lelijke gaten meer in uw muur. Een stijlvolle en flexibele oplossing voor het ophangen van uw kunst.

Tevens is het ook mogelijk om verlichting te verwerken in uw ophangsysteem. De STAS multirail systemen zijn schilderijrails met geïntegreerde 12 V spanningsdraden (laagspanning). Zo kun je op elke plek in de rail een verlichtingsarmatuur klikken om je wanddecoratie stijlvol uit te lichten.

 

STAS,de specialist in ophangsystemen!

 

Ooit tegenzin gevoeld om de inrichting van uw wanden aan te pakken? Schilderijen die half verdwijnen achter een nieuwe kast? Eeuwige twijfel over de plek van nieuwe boorgaten? Niet meer. Want het kan ook makkelijk met een ophangsysteem van STAS.

Wat is een STAS ophangsysteem?

 

Een ophangsysteem, dat klinkt ingewikkelder dan het is. In de basis bestaan onze ophangsystemen uit drie onderdelen: een rail, een koord en een haak. 

1. Bevestig de rail aan uw wand of plafond. Hierna hoeft u niet meer te boren!
2. Haak het koord in de rail op elke gewenste plek.
3. Schuif de haak over het koord naar de gewenste hoogte.
4. Hang een object aan de haak: klaar!